• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۸۲۹۱
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۳
سیاسی » انتخابات

دولت باید حامی بورس کالا باشد 

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تبعیض، قیمت گذاری غلط، دستوری و رقابت غلط را از بین می‌بریم و دولت حامی بورس کالا خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای علیرضا زاکانی بعد از ضبط برنامه تبلیغاتی اش در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که از کارخانجاتی که نیاز‌های مواد اولیه شان سر از بازار آزاد درمی آورد، چه حمایتی خواهید کرد؟ افزود: ایجاد شفافیت و توجه به زنجیره ارزش تا انتها و دادن یک رانت مولد و دقت در مسیر تولید، توزیع تا انتهای این زنجیره امری ضروری است.
وی گفت: سال گذشته در بورس کالا شاهد معامله ۶۶ هزار میلیارد تومانی پتروشیمی و ۱۶۰ هزار میلیارد تومانی فولاد بودیم و در موضوع پتروشیمی ۶۰ هزار میلیارد تومان عرضه و ۶۶ هزار میلیارد تومان خریداری شد به این معنا که ما برای تولید کننده ۸ درصد افزایش قیمت را تحمیل کردیم و ۶۰ هزار میلیارد تومان که ذکر کردیم قیمت نُرم جهانی بود.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: این امکانی ایجاد می‌کند که رقبای خارجی ما پیشی بگیرند و از این ۸ درصد استفاده و قیمت تمام شده ما را غیر قابل رقابت کنند.
آقای زاکانی گفت: اتفاق دیگری هم افتاد و این که ما ۱۵ هزار و ۷۰۰ کارگاه در حوزه پتروشیمی و پلیمری داریم که عمدتاً هزار و ۲۰۰ کارگاه از بورس کالا می‌تواند خرید کند و آن‌ها ۸ درصد ذکر شده را بین خودشان رقابت می‌کنند و مرحله دوم این را به کارگاه‌هایی می‌دهند که نمی‌توانند در بورس کالا خرید کنند که با قیمت بالاتر از ۲۵ درصد این خرید انجام می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: این نوع تبعیض و قیمت گذاری غلط را از بین می‌بریم و حامی بورس کالا خواهیم بود تا به بهترین نحو به زنجیره ارزش افزوده در کشور کمک شود و محصول نهایی با قیمت پایین تری تمام شود تا بتواند با اجناس خارجی رقابت کند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: علاوه بر این مهم است که ما بتوانیم در این مسیر، بازاریابی دقیقی هم برای داخل و خارج داشته باشیم که محصول نهایی به دست مصرف کننده در داخل و کسانی که در خارج هستند، برسد و توقفی در نحوه مصرف نداشته باشیم.

مناظره مطلوب؛ مناظره دو به دو است

آقای علیرضا زاکانی در پاسخ به سوالی درباره مناظره دیروز گفت: اگر مناظره دو به دو باشد دیگر افراد شعار نمی‌دهند. 
وی گفت: کسی که خود را نماینده یک تفکر می‌داند باید وقتی از او دعوت به مناظره می‌شود، استقبال کند و درخواست‌های زیادی از طرف دانشگاه‌ها شد، اما نیامدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای زاکانی افزود: مناظره مطلوب مناظره دو به دو است، اما چون هفت نامزد هستند هماهنگی این نوع مناظره برای صدا و سیما سخت است و اینکه کسی دنبال بهانه بگردد و بخواهد با بهانه جویی زحمات صدا و سیما را زیر سوال ببرد، از انصاف خارج است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا همچنان مصر هستید با برخی از این نامزدان به صورت دو به دو در دانشگاه‌ها مناظره کنید؟ گفت: من قبلا هم از آن‌ها دعوت کردم که نیامدند و باز دعوت می‌کنم و حاضرم با همه درباره برنامه‌ها و ایده‌ها و تحول در کشور مناظره کنم.
زاکانی گفت: برای آن‌ها که رویکرد انشاخوانی دارند هم حاضرم کار اضافی کنم و وقتم را به آن‌ها بدهم به شرط آن که کاغذ‌های شان را کنار بگذارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری رویداد حضور تا ظهورسه- ۲۲ در اصفهان
سپاه پاسداران انقلاب ضد تروریسم
اعلام مشوق جدید سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی
بررسی امکان احداث ساختمان نظام پزشکی در سلماس
برگزاری چهارهزار و ۷۰۰ برنامه مختلف دهه فجر در آذربایجان‌غربی
حمایت مردم انقلابی کردستان از سپاه پاسداران
اطلاعیه وزرات کار درباره «سامانه روابط کار»
پخش مجموعه هتل بسیار بسیار عجیب در ماه مبارک رمضان
دو هزار و ۲۰۰ طرح در دهه فجر برای استان بوشهر
امکان لغو شیوه دوم خرید کالابرگ در زنجان
افزایش ۷۷ درصدی میانگین معاملات در بازار ارز تجاری
تجلیل از دانش آموزان نخبه سمنان به مناسبت روز جوان
بیانیه اتحادیه اروپا علیه سپاه، اقدامی گستاخانه است
جلسه ستاد خدمات سفر شهرستان بویین میاندشت
اپستین و پرسش های بی پاسخ
پایان مرحله نخست طرح هوشمندسازی طلای زرشوران
کشف محموله سیگار به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در شیراز
دو سینما در آبادان و خرمشهر میزبان علاقمند به فیلم فجر
دستگیری سارق تحت تعقیب قضایی در لرستان
آغاز توزیع رایگان کود کمپوست در ازای پسماند خشک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)